Aktuellt

Det senaste från Näs Focksta, en ny stadsdel 10 minuter från Domkyrkan.

Scrolla ner

Parhus – Bostadsrätt

29 jul, 2019

Alla Parhus som bostadsrätt är tyvärr slutsålda. Vi hoppas på fler spännande projekt som detta i framtiden för Näs Focksta.

Parhus – Bostadsrätt

11 sep, 2018

Bokade bostadsrätter har datum för tecknande av förhandsavtal. I dagsläget finns 4 st bostadsrätter kvar i Brf Näs Focksta.

24B har tillträde redan i december i år. 20A i januari 2019 och 1A och 1B i februari 2019. Tveka inte att kontakta Sofia för en privat visning på plats.  Kontaktuppgifter och information hittar du här.

Parhus – Bostadsrätt

27 aug, 2018

Arbetet med Brf Näs Focksta går framåt. Vi har idag rest tre av de sex huskropparna. Hus fyra reser vi nästa vecka. Första inflyttningen blir i december i år.

Tveka inte att komma på vår visning nu på plats den 2/9 kl 11-12 ute i Näs Focksta. För mer information om visningen klicka här.

Parhusen – Bostadsrätt

31 jan, 2018

Då har den ekonomiska planen för Bostadsrättsföreningen blivit intygsgiven. Vi har lagt upp detta dokument för nedladdning tillsammans med föreningens stadgar på Parhusens sida. Ni hittar allt genom att klicka här.

Parhus – bostadsrätt

19 nov, 2017

Nu lanserar vi Thomas Sandells populära parhus i bostadsrättsform. Samma planlösning som tidigare, men vi har nu lagt till en carport. Alla parhusen kommer ha söderläge och hela tre biluppställningsplatser. Sex stycken faluröda parhus med plåttak vilket ger totalt 12 st bostäder. Byggloven är snart klara och vi räknar med byggstart efter årsskiftet och inflyttning okt/nov 2018.

Parhusen är nu ute till försäljning via vår mäklare Sofia. All information om Parhusen och visningar finner ni här.

 

Nya hustyper

7 sep, 2017

Arkitema Architects levererar två nya husmodeller, Backhuset och Stughuset. Båda husmodellerna är i ett plan. Husen samspelar perfekt med övriga hustyper i Näs Focksta och är ritade speciellt för vårt område.

NYHETER 2017

9 jan, 2017

Välkommen till ett nytt år ute i Näs Focksta.

Inom kort kommer vi presentera två nya hustyper i brf-form. Husen kommer bli i ett plan och ha en boarea på ca 135 kvm + carport med förråd. Håll utkik i sociala medier när vi släpper en ”sneak peek”.

Nu kan man åter igen köpa Loghus och Kvarnhus i Näs Focksta. Tomtvalet är även fritt, vilket betyder att man kan välja vilket hus man vill och placera det på valfri tomt. Observera att vi sa husmodeller inte får plats på vissa tomter.

Vänligen

NäFo Fastighetsutveckling

NYHETER 2016

1 mar, 2016

Nyheter för 2016 är att det fria tomtvalet kommer försvinna i Näs Focksta. Vi kommer from nu endast att erbjuda utvalda hus på specifika tomter.

Vänligen

NäFo Fastighetsutveckling

Visning 31/1

24 jan, 2016

Söndagen den 31 januari är det dags för årets första visning i Näs Focksta. Visningen sker mellan kl 13-14 och vi kommer befinna oss i det snart klara Atriumhuset. Varmt välkomna!

God Jul & Gott Nytt

25 dec, 2015

Vi är tillbaka med visningar under januari månad.

Vi önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!